Verzekeringskantoor Dronten

Verzekeringskantoor Dronten: voor bedrijven & particulieren

Bent u op zoek naar een verzekeringskantoor in de buurt van Dronten? Bij Boeve en Van Dorp bent u aan het juiste adres. Wij zijn een administratie- en verzekeringskantoor.Boeve & Van Dorp heeft vestigingen in Oosterwolde en Elburg op slechts een kwartiertje rijden van Dronten.

Een administratiekantoor en een verzekeringskantoor onder één dak

Verzekeringen

Wij bieden een uitgebreid pakket aan voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij ons terecht voor onder andere autoverzekeringen en inkomstenverzekeringen.Onze verzekeringen sluiten aan op uw situatie en bij ons bent u goed verzekerd tegen een scherpe prijs.

Wij willen kwalitatieve verzekeringen voor iedereen beschikbaar stellen en hanteren daarom scherpe prijzen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Inventariseren en adviseren

  Een goede en passende verzekering vindt u niet zomaar. Wij vinden het belangrijk dat u een verzekering(pakket) afsluit dat bij u past. Daarom kijken wij bij Boeve & Van Dorp altijd eerst met u naar de situatie. Wij inventariseren welke risico’s er zijn, zowel voor u als particulier als voor uw bedrijf.Na de inventarisatie tijdens het eerste gesprek, leggen wij u een passend advies voor.

  Na aanleiding van dit advies gaan we samen kijken naar de vervolgstappen. Wij sluiten samen met u een aantal verzekeringspolissen af.Mocht er iets veranderen in uw situatie dan kunt u altijd bij ons terecht. We kijken samen met u naar de aanpassingen die wij kunnen doen om de verzekeringen weer bij u aan te laten sluiten.

  Voordelen verzekeringskantoor Dronten

  Boeve & Van Dorp werkt snel en doelgericht. Wij zijn een administratie- en verzekeringskantoor, dus mochten er cijfers of informatie nodig zijn dan is dit snel beschikbaar.

  U heeft bij Boeve & Van Dorp één aanspreekpunt als het om uw verzekeringen gaat. U heeft dus een directe lijn, een persoonlijke benadering is bij ons van belang.Daarnaast vinden wij privacy erg belangrijk en wij gaan dus zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens bij verzekeringskantoor Dronten.

  Meer informatie?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verzekeringsadviseur Harmen van Dorp voor een kennismakingsgesprek of een offerte. U kunt onze verzekeringsadviseur telefonisch bereiken via 06 281 060 95 of u kunt mailen naar Harmen@boeveenvandorp.nl.