Over

Boeve & Van Dorp

Wat doen we?

Wij kunnen geheel of gedeeltelijk uw financiële administratie uit handen nemen. Dat kan maandelijks, per kwartaal of eventueel per jaar. Dit houdt in dat de kas- en bankadministratie op een overzichtelijke wijze voor u wordt geadministreerd. Indien gewenst kunnen wij ook de debiteuren- en crediteurenadministratie verzorgen. Aan het verwerken van de administratie is altijd gekoppeld de in te dienen aangifte omzetbelasting, die maandelijks, per kwartaal of per jaar moet worden ingediend.

Heeft u personeel in dienst? Dan kunnen wij ook de salarisadministratie voor u verzorgen. Dit houdt in dat deze maandelijks wordt bijgewerkt. U ontvangt dan ook maandelijks salarisstroken en de aangifte loonbelasting voor de belastingdienst. Na de jaarlijkse afsluiting van deze administratie ontvangt u ook de jaaropgaven van uw werknemers. Als uw onderneming onder een CAO valt dan wordt de salarisadministratie gevoerd volgens de bepalingen van de betreffende CAO.

Uw onderneming is verplicht een jaarrekening te presenteren. Deze jaarrekening wordt door ons kantoor opgemaakt uit de cijfers die u bij ons aanlevert en die wij verkrijgen uit de ons verwerkte administratie.

Voor zowel fiscale als zakelijke advisering bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee als u voor uzelf begint. Wij adviseren u gratis bij vragen als ‘Welke rechtsvorm kan ik het beste gebruiken’?

Bij Boeve en Van Dorp heeft u alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt. Sinds kort is onze dienstverlening uitgebreid met verzekeringen. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog completer van dienst zijn. Wij bieden een uitgebreid pakket aan verzekeringen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Voor de zakelijke klanten is het mogelijk om Partner in Business te worden. Dit kan een zeer interessant financieel voordeel opleveren. De premies die u betaalt worden ditmaal afgesloten zonder provisie voor de adviseur en in plaats daarvan betaalt u een lagere beloning met daaraan een aantal gekoppelde uren. Gaat u over het afgesproken aantal uren heen? Dan betaalt u alleen voor de extra gewerkte tijd op uurtarief. Dit gebeurt zelden, waardoor u snel geld bespaart.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Tarieven

In vergelijking met andere administratiekantoren hanteren wij een laag uurtarief. Dat wordt afgestemd op het type dienstverlening die voor u verricht wordt. Wij proberen zoveel mogelijk een maandprijs voor uw administratieve vast te stellen, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.