Boekhouder Wezep

Boekhouder regio Wezep

Bent u op zoek naar een boekhouder nabij Wezep? Bij Boeve & Van Dorp bent u op het juiste adres. Ons administratie- en verzekeringskantoor is gevestigd in Elburg en Oosterwolde, vlakbij Wezep.Door de jaren heen hebben wij in Elburg, Oosterwolde, Wezep en omgeving een mooi en divers klantenbestand op kunnen bouwen. Ook u verwelkomen we graag als klant.

Financiële administratie

Boeve & Van Dorp neemt u graag uw financiële administratie uit handen. Wij administreren de debiteuren- en crediteurenadministratie op een overzichtelijke wijze voor u. Dit doen wij maandelijks, per kwartaal of eventueel per jaar, net waar u behoefte aan heeft.

Uiteraard stemmen wij dit met u af.Wij koppelen de administratie altijd aan de in te dienen belastingaangifte om het voor u gemakkelijk en overzichtelijk te houden. Ook de jaarrekening kunnen wij voor u opmaken. Omdat wij uw administratie bijhouden, hebben wij de benodigde cijfers hiervoor al.

Salarisadministratie

Ook voor de salarisadministratie kunt u overdragen aan Boeve & Van Dorp. Wij houden deze op maandelijkse basis bij en leveren u ook maandelijks salarisstroken en de aangifte voor de loonbelasting aan.

Aan het eind van het jaar ontvangt u de jaaropgaven van uw werknemers.Valt uw bedrijf onder een bepaalde CAO? Voor Boeve & Van Dorp is dat geen probleem. Wij houden hier rekening mee in de salarisadministratie.

Persoonlijke en professionele boekhouder Wezep

Bij Boeve & Van Dorp is persoonlijk contact erg belangrijk. U krijgt bij ons uw eigen contactpersoon waar u altijd bij terecht kunt. Mochten er dingen veranderen of mocht u vragen hebben, dan staan wij altijd voor elkaar.

Onze professionele boekhouders werken snel en doelgericht. Wij willen u graag kwaliteit voor een lage prijs bieden en daarom hanteren wij een lager uurtarief dan andere administratiekantoren. Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie? Wij voorzien u graag van deze informatie in een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons kantoor in de buurt van Wezep. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor een offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0525 622 031 (Oosterwolde) en 0525 656 187 (Elburg). U kunt ons ook mailen op info@boeveenvandorp.nl. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

    Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op