Boekhouder Dronten

Boekhouder regio Dronten

Bent u op zoek naar een boekhouder nabij Dronten? Bij Boeve & Van Dorp bent u op de juiste plek. Boeve & Van Dorp is een administratie- en verzekeringskantoor, wij kunnen uw volledige financiële administratie verzorgen, waardoor wij u ontzorgen.Ons administratiekantoor is gevestigd nabij Dronten. Wij hebben namelijk vestigingen in Oosterwolde en Elburg, ongeveer een kwartier rijden van Dronten.

Boekhouding

De boekhouding is het financiële gedeelte van uw administratie. Boeve & Van Dorp heeft hier jarenlange ervaring in en kan u deze administratie uit handen nemen.Wij kunnen dit maandelijks, per kwartaal of jaarlijks bijwerken voor u. Ook maken wij aan het eind van het jaar een jaarrekening volgens de CAO waar uw bedrijf onder valt.

Het verwerken van de administratie is bij ons altijd gekoppeld aan de in te dienen aangiftes zoals de omzetbelasting. Ook de administratie van het salaris van uw personeel kan Boeve & Van Dorp voor u doen. U ontvangt op maandelijkse basis de salarisstroken en aangifte loonbelasting. Aan het eind van het jaar krijgt u de jaaropgaven van uw medewerkers van ons.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Persoonlijk en professioneel

  Onze boekhouders zijn professioneel en weten hoe zij een goede financiële administratie uitvoeren. Wij werken doelgericht en snel. Hierdoor kunnen wij scherpe tarieven hanteren, u krijgt bij ons een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

  Bij ons weet u waar u aan toe bent, wij stellen namelijk zoveel mogelijk een maandprijs voor u vast. Deze prijs wordt gebaseerd op de dienstverlening die wij voor u uitvoeren.U heeft een eigen contactpersoon en dus een directe lijn met de ons kantoor. Wij vinden persoonlijk contact namelijk erg belangrijk.

  Meer informatie?

  Wilt u graag meer informatie over wat wij als administratiekantoor nabij Dronten voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een offerte.Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0525 622 031 (Oosterwolde) en 0525 656 187 (Elburg). U kunt ons ook mailen op info@boeveenvandorp.nl. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!