Autoverzekering

Elburg

Type autoverzekeringen Elburg

Er zijn drie types autoverzekeringen, namelijk WA-verzekering, WA-plus verzekering en Allrisk verzekering. Wanneer u een auto aanschaft, bent u verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Deze vergoedt alleen schade die u toebrengt aan anderen. Een WA-plus verzekering vergoedt ook schade door bijvoorbeeld een botsing met dieren of diefstal. Een Allrisk verzekering vergoedt vrijwel alle schade.

Hoogte premie

De hoogte van uw autoverzekering hangt van diverse factoren af. Heeft u al jaren uw rijbewijs en in al deze jaren nog nooit schade gehad? Dan is uw premie een stuk lager. Een beginnende bestuurder heeft vaak een hogere premie. Dit is niet het enige dat invloed heeft op de hoogte van uw premie.

Het merk en model auto dat u rijdt en zelfs de kleur van uw auto kunnen invloed hebben op de premie van uw autoverzekering. Tevens heeft de postcode van het gebied waarin u rijdt invloed, het kan dus zijn dat uw autoverzekering Elburg een stuk voordeliger is dan de verzekering in een ander gebied.
Wij leggen alle factoren die invloed hebben graag aan u uit. Wij geven daarbij graag advies over uw autoverzekering in Elburg.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Persoonlijk advies en contact

  Bij Boeve en Van Dorp begrijpen we dat u de beste keus wil voor uw auto. Daarom geven wij u graag advies. Wij adviseren u over welke verzekering het best bij uw auto past, zodat u niet te veel betaalt en goed verzekerd bent.

  Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom krijgt u bij ons uw eigen contactpersoon. Heeft u vragen over uw autoverzekering Elburg of wilt u uw verzekering wijzigen? Dan kunt u bij uw eigen contactpersoon terecht.

  Meer informatie?

  Wit u meer informatie over onze autoverzekeringen in Elburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag verder. Ons kantoor in Elburg is telefonisch te bereiken via 0525 – 656 187. Wij zijn gevestigd aan de Jufferenstraat 1.