Administratiekantoor Wezep

Verzekerings- en administratiekantoor regio Wezep

Bij Boeve & Van Dorp bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een administratiekantoor in de buurt van Wezep. Wij zijn een administratie- en verzekeringskantoor uit Oosterwolde, op zo’n 10 minuutjes rijden van Wezep. Bij Boeve & Van Dorp kunt u terecht voor uw gehele of gedeeltelijke administratie.

Financiële administratie

Wij hebben de expertise om uw volledige financiële administratie uit handen te nemen. Hierdoor bent u op dit gebied volledig ontzorgd en kunt u zich verder op uw bedrijf focussen. In overleg met u vindt de administratie maandelijks, per kwartaal of indien gewenst jaarlijks plaats.

Ook de debiteuren- en crediteurenadministratie kan verzorgd worden door Boeve & Van Dorp administratiekantoor Wezep. Het verwerken van de administratie gebeurt altijd gekoppeld aan in te dienen aangiftes. Ook de verplichte jaarrekening stellen wij voor u op uit de gegevens van onze administratie.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Salarisadministratie

  Ook voor de administratie op het gebied van salaris kunt u bij ons terecht. Wij werken deze administratie maandelijks bij. Ook ontvangt u eens per maand de salarisstroken en de aangifte loonbelasting voor de belastingdienst.U ontvangt eens per jaar de jaaropgaven van uw werknemers. Dit gebeurt aan het eind van het jaar.

  Valt uw onderneming onder een CAO? Geen probleem bij ons administratiekantoor. Wij voeren de administratie uit volgens de bepalingen van de CAO waar u zich aan dient te houden.

  Aandacht voor onze klanten

  Bij ons administratiekantoor bij Wezep vinden wij het erg belangrijk om persoonlijk contact met onze klanten te hebben. Bij Boeve & Van Dorp krijgt u een vast contactpersoon. U heeft dus een vast aanspreekpunt en wij kunnen zo beter inspelen op uw behoeften en de mogelijkheden voor u en uw bedrijf.

  Boeve & Van Dorp hanteert scherpe tarieven, die wij afstemmen op het type diensten dat wij voor u verlenen. Ons doel is om zoveel mogelijk een vaste maandprijs voor u vast te stellen zodat u niet voor verrassingen staat.

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie of graag een offerte opvragen bij ons administratiekantoor bij Wezep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een offerte.U kunt bellen naar 0525 622 031 (Oosterwolde) of 0525 656 187 (Elburg). U kunt ons ook e-mailen, stuur uw mail naar info@boeveenvandorp.nl.