Administratiekantoor Harderwijk

Low budget administratiekantoor Harderwijk

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Harderwijk? Administratiekantoor Boeve en van Dorp is een administratiekantoor dat regionaal actief is, ook in Harderwijk. Wij hebben al veel klanten in en rondom Harderwijk mogen bieden op het gebied van administratie. Ook helpen wij u graag verder.

Over ons

Wij zijn een low budget administratiekantoor en verzekeringskantoor met aandacht voor onze klanten. Meedenken met de klant vinden wij erg belangrijk. Wij werken niet met online computersystemen, maar stellen persoonlijk contact voorop. Door de klant te kennen, kunnen we beter inspelen op de behoefte en de mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in Elburg en Oosterwolde en werken in een straal van 50 kilometer rondom Elburg, Kampen, Harderwijk, Dronten, Wezep, Epe en Nunspeet.

Bij ons krijgt u een eigen contactpersoon waardoor u altijd een aanspreekpunt heeft. Onze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Wij zijn geen dure adviseurs, maar hanteren lage tarieven. Wij hebben een brede klantenkring en staan voor alle bedrijven en instellingen klaar. Zo verzorgen wij de administratie voor landbouwbedrijven, ZZP’ers, bouwbedrijven, artiesten, autobedrijven, kapsalons, rijscholen, horecaondernemingen, taxicentrales, veehouderijen en sportscholen in Harderwijk en omgeving. Kortom, wij staan voor elke ZZP’er en MKB’er klaar.

Wij kunnen geheel of gedeeltelijk uw financiële administratie uit handen nemen.Dat kan maandelijks, per kwartaal of eventueel per jaar. Dit houdt in dat de kas- en bankadministratie op een overzichtelijke wijze voor u wordt geadministreerd. Indien gewenst kunnen wij ook de debiteuren- en crediteurenadministratie verzorgen. Aan het verwerken van de administratie is altijd gekoppeld de in te dienen aangifte omzetbelasting, die maandelijks, per kwartaal of per jaar moet worden ingediend.

Financiële administratie

Heeft u personeel in dienst? Dan kunnen wij ook de salarisadministratie voor u verzorgen. Dit houdt in dat deze maandelijks wordt bijgewerkt. U ontvangt dan ook maandelijks salarisstroken en de aangifte loonbelasting voor de belastingdienst. Na de jaarlijkse afsluiting van deze administratie ontvangt u ook de jaaropgaven van uw werknemers. Als uw onderneming onder een CAO valt dan wordt de salarisadministratie gevoerd volgens de bepalingen van de betreffende CAO.

Uw onderneming is verplicht een jaarrekening te presenteren. Deze jaarrekening wordt door ons kantoor opgemaakt uit de cijfers die u bij ons aanlevert en die wij verkrijgen uit de ons verwerkte administratie.

Voor zowel fiscale als zakelijke advisering bent u bij ons ook aan het juiste adres bij ons administratiekantoor Harderwijk. Wij denken graag met u mee als u voor uzelf begint. Wij adviseren u gratis bij vragen als ‘Welke rechtsvorm kan ik het beste gebruiken’?

Boeve en van Dorp

Bij Boeve en Van Dorp administratiekantoor Harderwijk heeft u alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt. Sinds kort is onze dienstverlening uitgebreid met verzekeringen. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog completer van dienst zijn.Wij bieden een uitgebreid pakket aan verzekeringen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.Voor de zakelijke klanten is het mogelijk om Partner in Business te worden.Dit kan een zeer interessant financieel voordeel opleveren.De premies die u betaalt worden ditmaal afgesloten zonder provisie voor de adviseur en in plaats daarvan betaalt u een lagere beloning met daaraan een aantal gekoppelde uren.Gaat u over het afgesproken aantal uren heen? Dan betaalt u alleen voor de extra gewerkte tijd op uurtarief. Dit gebeurt zelden, waardoor u snel geld bespaart.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.