Administratiekantoor Dronten

Financiële en salarisadministratie

Wij kunnen de financiële administratie gedeeltelijk of in zijn geheel uit handen nemen en u hierdoor volledig ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw kas- en bankadministratie op de juiste wijze en op een overzichtelijke manier worden geadministreerd.Wij kunnen uw administratie maandelijks, per kwartaal of jaarlijks voor u bijwerken. Het verwerken van de administratie is gekoppeld aan de in te dienen belastingaangiftes.

Ons administratiekantoor in de buurt van Dronten regelt, indien gewenst, ook de salarisadministratie voor u. Wij zorgen ervoor dat de administratie elke maand wordt bijgewerkt. U ontvangt op maandelijkse basis de salarisstroken en de aangifte loonbelasting voor de belastingdienst.

Aan het eind van het jaar ontvangt u de jaaropgaven van uw medewerkers.Wij houden rekening met de eisen volgens de CAO waar uw onderneming eventueel onder valt. Op deze manier verzekert Boeve en Van Dorp u ervan dat uw administratie volgens de regels gebeurt en dat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Verzekerings- en administratiekantoor regio Dronten

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de buurt van Dronten? Bij Boeve en Van Dorp bent u aan het juiste adres.Wij zijn een administratie- en verzekeringskantoor gevestigd in Oosterwolde (Gelderland). Ons kantoor ligt op zo’n 20 minuten rijden vanaf Dronten. U kunt bij ons terecht voor uw volledige financiële administratie tegen voordelige tarieven.

Fiscale diensten

Boeve en Van Dorp regelt ook uw fiscale zaken, zoals een jaarrekening. Wij maken deze op uit de cijfers die door u worden aangeleverd en uit de cijfers in onze administratie.Heeft u advies nodig over fiscale zaken? U kunt bij ons terecht. Wij geven u graag meer duidelijkheid over fiscale zaken. Ook wanneer u uw eigen zaak wil gaan beginnen, adviseren wij u graag over fiscale zaken zoals rechtsvormen.

Waarom administratiekantoor Dronten?

Ons administratiekantoor in de buurt van Dronten hanteert lage uurtarieven in vergelijking met andere administratiekantoren. Ook proberen wij altijd een maandprijs voor u vast te stellen.

Bij Boeve en Van Dorp weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw volledige administratie, maar ook voor advies. Wij bieden volledig werk dat past bij uw bedrijf.